Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας.

Συμμετέχοντας εδώ και 30 χρόνια στα εκπαιδευτικά δρώμενα, γνωρίζουμε ότι η επιτυχία στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα απαιτεί μεθοδική και εντατική προετοιμασία.

Απαιτείται σταθερή και αρμονική συνεργασία Μαθητή – Φροντιστηρίου – Οικογένειας που συνιστούν τους τρεις βασικούς παράγοντες της επιτυχίας.

Ο μαθητής είναι ο φορέας της επιτυχίας. Χωρίς να χάνει πολύτιμο χρόνο, καθυστερώντας της έναρξη της φροντιστηριακής του προετοιμασίας, πρέπει μεθοδικά, σχεδιασμένα και προγραμματισμένα να εξαντλεί την ύλη, χωρίς κενά, ασάφειες και αμφιβολίες.

Ένας δυναμικός εκπαιδευτικός οργανισμός με αξιοπιστία, υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα, προγραμματισμό και ολοκληρωμένο σύστημα προετοιμασίας, γνωρίζει να υποστηρίζει τον μαθητή σε όλα τα επίπεδα. Να του συμπαραστέκεται στα πρώτα του βήματα, να τον κατευθύνει και να του δείχνει τον δρόμο της γνώσης και της επιτυχίας στις εξετάσεις.

Ο διδακτικός προγραμματισμός, τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι κυρίαρχη προτεραιότητα καθόσον ο χρόνος είναι καθοριστικός παράγοντας στην κατάκτηση της γνώσης.

Η διδασκαλία στα Φροντιστήρια ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ καλύπτει ένα συγκερασμό των αναγκών του μαθητή στην προοπτική των εξετάσεων σε εθνικό επίπεδο.

Ο ρόλος της οικογένειας είναι αναντικατάστατος στη διαμόρφωση της συναισθηματικής ασφάλειας και της σταθερότητας, που ο μαθητής έχει ανάγκη, για να μπορέσει να στραφεί απερίσπαστος στην πορεία της γνώσης.

Η φιλοσοφία μας και η εκπαιδευτική μεθοδολογία διαχέονται από τους συνεργάτες – ειδικευμένους επιστήμονες στο περιεχόμενο της εκπαίδευσης, στην διαμόρφωση των τμημάτων και στον άρτια οργανωμένο χώρο των Φροντιστηρίων ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.

Η εισαγωγή των νέων εκπαιδευτικών τεχνολογιών, μια πρωτοπορία στον ελλαδικό χώρο στοχεύει στην αύξηση της μαθησιακής ικανότητας του μαθητή όπως και στην ποιότητα των παρεχόμενων γνώσεων.

Η επιστημονική πληρότητα, η παιδαγωγική επάρκεια και η συμβολή μας στις επιτυχίες σε συνδυασμό με την 30χρονη εμπειρία μας, αποτελούν το ιδανικό όχημα εκπλήρωσης των στόχων του μαθητή.

Τα Φροντιστήρια ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ σας εύχονται μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Αφήστε μια απάντηση

Κύλιση προς τα επάνω